Wat en Wie is ETB4U / Een Tilburgs Begrip ?

Wat is ETB4U ?

ETB4U is een afkorting van Een Tilburgs Begrip voor jou. ETB4U is een stichting met als doel, mensen bij elkaar te brengen d.m.v. sport, recreatie, opleiding en werk , zodat we meer begrip voor elkaar krijgen in deze hectische samenleving. Tevens ondersteunen we ook goede doelen in binnen en buitenland zoals bv weeshuizen ouderen in nood en soms ook dierenprojecten, want alleen is maar alleen en samen zijn we sterk.

Wie is ETB4U ?

ETB4U is een stichting bestaande uit een bestuur medewerkers en vrijwilligers. De stichting kan blijven bestaan door inkomsten uit werkzaamheden en verkopen te genereren, tevens door van bedrijven en particulieren. We werken ook samen met arbeidsre-integratie bureaus om mensen donaties die op hun werk zijn uitgevallen weer terug op de arbeidsmarkt te plaatsen. Zoals al eerder vermeld alleen kunnen we niks doen maar samen zijn we sterk. Dus hebben we ook Uw steun nodig, en als U de mogelijkheid heeft doneer of help onze stichting om zo weer andere mensen te helpen.

Waar is ETB4U ?

ETB4U is momenteel gevestigd in Tilburg waar we een thuis willen bieden aan arbeidsmigranten, met name Poolse en Roemeense mensen door hun een warm hart toe te dragen zodat ze zich meer thuis voelen en contact kunnen maken met anderen d.m.v. activiteiten en onder het genot van een hapje en drankje. Uiteindelijk hopen we dat onze boodschap verspreid wordt en dat na Tilburg andere steden gaan volgen en we uitgroeien tot een organisatie die overal mensen in nood kunnen helpen en ondersteunen. Dus mensen… sluit U aan want……… SAMEN ZIJN WE STERK!